Wacht geen 10 jaar!

Dinsdag is mijn omazorgdag. We drinken koffie, kletsen, doen boodschapjes, gaan naar de dokter, maken schoon, werken in de tuin (ik dan), drinken nog meer koffie, eten koekjes etc. Oma is 91 en ze gaat geen tien jaar meer mee, denkt ze zelf. Om die reden leg ik al onze dinsdagen samen vast, van koffie drinken, boodschappen doen en zelfs bloedprikken bij de dokter.

Heb je ook een oma/opa waar je een mooie reportage van wilt? Wacht er geen 10 jaar mee… 

Wat houdt zo’n reportage in?

Uiteraard zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kan ik jouw opa of oma een paar uurtjes volgen, een halve of een hele dag. Misschien zelfs een paar weken/weekenden achter elkaar? Samen bekijken we wat we vast willen en kunnen leggen om zo het verhaal van jouw opa en/of oma te vertellen. Hoe langer we samen zijn hoe mooier en beter het fotoverhaal wordt, maar uiteraard is het ook mogelijk om een bepaald moment (denk: verjaardag, familie-uitje of gewoon de wekelijkse klaverjas of bridge avond) vast te leggen.

Belangrijk is natuurlijk dat jouw oma of opa zich op haar of zijn gemakt voelt, voorafgaand aan een reportage drinken we dus altijd even een bakkie om elkaar wat beter te leren kennen.

Wat zit daar dan bij in?

Pakket 1: €199,-Pakket 2: €275,- (Meest gekozen)Pakket 3: €575,-
+/- 2 uur fotograferen+/- 3 uur fotograferen+/- 5 uur fotograferen
15 high resolution foto’s30 high resolution foto’s50 high resolution foto’s
Professioneel bewerktProfessioneel bewerktProfessioneel bewerkt
Luxe album met alle foto’s & meer

Laat mij jouw oma, opa, of iemand anders een dagje volgen. Een dagje in het leven van jouw opa of oma, voor altijd vastgelegd. Je krijgt alleen maar spijt als je die reportage niet boekt en het te laat is…

Wacht er dus niet langer mee en laten we snel een kopje koffie drinken!